Bergvärmeanläggning utan värme

Viktigt att köpa rätt bergvärmeanläggning för en säker drift av er villa.
Alla vill köpa så billigt som möjligt och det förstår vi. Men det är viktigt att köpa rätt och utav en seriös leverantör av tjänster. Nedan ser ni konsekvensen av att man har snålat in på materialet för att vara så billig som möjligt. Vi blev uppringda av denna kund som hade beställt en installation via Offerta av ett VVS-bolag som sedan hade gått i konkurs.

Kundens bergvärme hade slutat fungera p.g.a. att ett kärl troligtvis hade råkat ut för undertryck i brineledningen. Borrdjupet var 2st 200 meters hål vilket gav en total längd på 800meter. Lösningen blev att installera ett kraftigare kärl för kunden.

Det här inlägget postades i Information. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.