VVS och fastighetsservice på Lidingö

Vi utför VVS och fastighetsservice tjänster på Lidingö. Lokal kännedom är viktigt och vi gör allt för att göra våra Lidingö kunder nöjda med våra installationer.  För att det vi säljer ska vara de bästa produkterna på marknaden till bästa pris inom VVS. Vi jobbar också hårt med oss själva genom att kompetensutveckla oss inom den senaste tekniken för VVS, så att vi ska ha hundra procent koll på det vi gör och installerar. Vi vill att våra Lidingö kunder ska känna sig fullständigt trygga i sitt val av VVS leverantör med kunniga rörmokare. En nöjd kund är det bästa vi vet då vi ser den långsiktiga relationen i allt vi gör.

Våra rörmokare bygger och installerar det mesta inom VVS och badrum och är certifierade på säker vatten. På så sätt får du en garanti på att vi kan det vi säger oss kunna, och en trygghet i att vi installerar på bästa tänkbara sätt. Vi på Sofia Allvärme känner oss säkra på vår kompetens, vi jobbar med de bästa produkterna och ser till att vara uppdaterade på de senaste metoderna och teknikerna.

Några typer av uppdrag som vi utför utöver det vi har nämnt:

  • Byte av blandare till diskbänk och dusch
  • Inkoppling av tvättmaskin och diskmaskin
  • Byte av toalettstol
  • Rördragning i badrum

Om något trots det skulle gå snett så har vi en ansvarsförsäkring tecknad, så om olyckan skulle vara framme kommer konsekvenserna för dig som beställare bli så små som de kan bli.

Kommentarer inaktiverade.