Scanvarm12 luft-luft

Scanvarm är ett varumärke som ägs av Skandinaviens största värmepumpskoncern där Scanoffice Oy och ScanMont ingår. 
Scanvarm12 luftvärmepump är en framstående produkt och är en av få Inverter luftvärmepumpar i Norden som kan användas för både uppvärmning och kyla året om. Den är testad hos VTT i Finland med mycket gott resultat. Testen finns här nedan.

Scanvarm är en utmärkt luftvärmepump som du använder för uppvärmning av hem, sommarstuga eller garage. Inomhusdelen är snygg, liten och tyst.
Scanvarm12 årsvärmefaktor (4,6 i SCOP) hör till toppklass, A++, en nivå som bara några få av de andra värmepumparna på marknaden når. Maximal kyleffekt är hela 4,5 kW!

Du kan välja temperaturmätning från inomhusdelen eller från fjärrkontrollen, precis från den punkt där du själv befinner dig.
Värmepumpen har har många smarta funktioner som bl.a. fläktfunktion, som flyttar den varma luften som t.ex. en braskamin producerar och +8°C underhållsvärme.
Det är lätt att hitta en fläkthastighet som passar bland de sju som finns tillgängliga. Svepfunktion både horisontalt och vertikalt gör att luften sprider sig jämt över huset.

Läs VVT testet på Scanvarm12,  VTT_Scanvarm12
Produktblad på Scanvarm12 hittar du här

Beställ offert på Scanvarm 12 med installation här

Kommentarer inaktiverade.